okt 21, 2020
102 Pregledi
0 0

Iskoristite POSLEDNJU PRILIKU za Executive MBA stipendije 2020.

Objavio:

Edukacija – naravno. Ne samo da biste opstali, već da biste napredovali i obogatili radno iskustvo MORATE konstantno da učite i usavršavate se. Danas, u moru brzih kurseva, škola, onlajn tutorijala, treba izabrati nešto što će vam zaista pomoći. Neki program koji je dobro poznat i kome pristupaju već godinama i uspešni ljudi iz inostranstva. Zato ne treba zanemariti ni mogućnost netvorkinga, razmene iskustva i novih poznanstva.
Iskoristite POSLEDNJU PRILIKU za Executive MBA stipendije 2020. Stekli ste određenu reputaciju i iskustvo, naučili ste kako da naplatite svoje znanje i vreme – super. Postavlja se pitanje: Šta dalje?

Šta obuhvata Executive MBA program u Beogradu?
 

Menadžeri i poslovni stručnjaci iz Srbije sada imaju priliku da apliciraju i dobiju stipendije za Executive MBA program koji je u ponudi u Beogradu, a organizuje ga CITY College, Međunarodni fakultet Univerziteta u Šefildu.

MBA iz opšteg menadžmenta
MBA iz marketinga
MBA iz finansija
MBA iz logistike
MBA iz menadžmenta u zdravstvu
MBA iz menadžmenta ljudskih resursa

O MBA stipendijama

CITI College, Međunarodni fakultet Univerziteta u Šefildu, nudi tri stipendije za nastavnu godinu 2020/2021, za Executive MBA program koji je u ponudi u Beogradu: jedna u punom iznosu i dve stipendije u iznosu od 50%.
CITY College nudi jedinstvenu obrazovnu priliku za današnje rukovodioce i poslovne stručnjake u Beogradu: da steknu prestižnu MBA diploma Univerziteta u Šefildu. Executive MBA (EMBA) je inovativan i u pravom smislu te reči, međunarodni program kreiran za današnje menadžere koji treba da unaprede svoje veštine i znanja radi profesionalnog i ličnog napretka. Zbog fleksibilnog načina održavanja nastave (1 vikend mesečno), rukovodioci ne moraju napuštati svoju karijeru da bi učestvovali u kursu. Učesnici mogu birati između šest različitih specijalizacija:
Zainteresovani kandidati treba da podnesu prijavu do 26. oktobra 2020. godine.

Rok za prijavu za stipendije:

Više informacija o MBA stipendijama.

U okviru ove inicijative CITI College ima za cilj pružanje podrške školovanju izuzetnih kandidata koji žele da dobiju svetski priznatu MBA diplomu na jednom od najboljih univerziteta na svetu.
Međunarodni karakter Executive MBA programa smatra se jednim od najvažnijih i najvrednijih atributa. Svake godine najbolji menadžeri iz približno 20 različitih zemalja jugoistočne i istočne Evrope pohađaju ovaj program. Ova jedinstvena međunarodna mešavina predstavlja učesnicima MBA neprocenjivu mogućnost umrežavanja. Učesnici obogaćuju svoja iskustva i razmenjuju najbolje prakse sa ljudima iz drugih kultura, zemalja i industrija. Pored toga, sjajno akademsko osoblje iz različitih zemalja, poput Velike Britanije, SAD-a, Kanade i Grčke, deli svoje znanje i stručnost i još više unapređuje međunarodni renome programa. Program se istovremeno odvija u 7 različitih zemalja, uključujući Jermeniju: Solun (Grčka), Sofija (Bugarska), Bukurešt (Rumunija), Beograd (Srbija), Kijev (Ukrajina), Tbilisi (Gruzija) i Jerevan (Jermenija).

Pridružite se pravom međunarodnom Executive MBA programu u Beogradu
 
 

Šta studenti kažu o programu:

„Posle mnogo godina u IT biznisu, tražio sam najbolji način da svoje iskustvo stavim u strukturiranu formu i da sve slojeve upravljanja doživljavam kao zaokruženu celinu. Odluku o pohađanju prestižnog Executive MBA programa koji nudi CITY College u Beogradu bilo je lako doneti. Veoma zanimljiva predavanja iskusnih međunarodnih predavača bila su u skladu sa reputacijom programa. Pored stečenih „opštih“ veština i tehnika, koje svakodnevno koristim, želeo bih da naglasim i one druge. Program je iz mene izvukao najbolje, omogućio mi da radim zadatke za koje nikada nisam mislio da ću biti sposoban da radim i pomogao mi je da shvatim svoj pravi potencijal. Preporučio bih ga svima koji žele povezati stečena znanja u jednu jasnu sliku, kako bi napravili korak dalje u svojoj karijeri.“
Šef odseka za infrastrukturu i upravljanje podacima u ATOS IT Solutions and Services

Gospodin Goran Šehović

„Executive MBA program sam odabrala jer je to opšte priznat program koji pokriva zaista zanimljive teme poput lanca snabdevanja, finansija i različitih strateških alata. Najzanimljiviji deo za mene bio je lanac snabdevanja, posebno primer uživo. Takođe, zaista sam cenila preduzetništvo i kako su nas podsticali da slobodno razmišljamo. Bilo je neverovatno kako su profesori uložili ogroman napor da nas podučavaju, koristeći primere iz stvarnog života koji bi mogli biti primenljivi u svakom poslu. Na osnovu svog iskustva iz oblasti farmacije i znanja o liderstvu, stekla sam snažnu finansijsku pozadinu koju sada primenjujem u svakodnevnom radu. Štaviše, neuroadaptivno liderstvo  pokrenulo me je da promenim način komunikacije sa kolegama. Takođe, modeli lanca snabdevanja pokazali su se veoma važnim za moj posao i drugačija matrica je primenljiva za moju svakodnevnu praksu. Preporučila bih program jer pruža učesnicima priliku da steknu svo znanje iz mnogih aspekata upravljanja koji su im potrebni u svakoj industriji, poput marketinga, liderstva, finansija, strateškog znanja, lanca snabdevanja, itd.“
Menadžer regionalne poslovne jedinice u grupi Merck
Gospođica Sanja RegojeFoto: Promo
Izvor: BIZLife

Kliknite ovde da biste vest pročitali na sajtu BIZLife

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BIZLife. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala biznis24.rs, već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BIZLife. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava – molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.

Kategorija članka:
Biznis

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *