jul 21, 2020
170 Pregledi
0 0

Polisa koja menja sve – paket „Čuvar kuće“

Objavio:

Pokušavamo da ostanemo pozitivni i činimo ono što je najpametnije u datim okolnostima. Nastojimo da ostvarimo sopstveni mir, sigurnost i zaštitu za svoje najbliže, kao i za dom u koji se vraćamo nakon napornog dana. I to je bogatstvo koje treba čuvati po svaku cenu.Na pitanje „Šta bismo sve uradili da zaštitimo svoj dom?“, svako od nas bi najverovatnije dao drugačije odgovore. Neizvesnost i nepredvidivost oduvek su odlike ljudskog života. Izgleda da je danas, više nego ikad, svet pun nesigurnosti i nestabilnosti. Zabrinuti smo za budućnost i zdravlje, svoje i naših najmilijih.
Posebna pogodnost koju pruža polisa „Čuvar kuće“ u slučaju štete od požara ogleda se u pokriću troškova privremenog smeštaja i prevoza neoštećenih pokretnosti u iznosu do 500 evra. Paket pokriva i troškove preventivne zamene brave u slučaju nestanka ključeva u iznosu do 100 €, a tu je i gratis osiguranje za pomoćne prostorije i stvari u njima, ali i osiguranje novorođenog člana domaćinstva…
Jedna polisa menja sve i pruža zaštitu za sve što je naše i što nam je značajno – „Čuvar kuće“. Paket „Čuvar kuće“ naše brige menja u bezbrižnost, naše strahove u sigurnost, naš nespokoj u radosti… Polisa „Čuvar kuće“ „Dunav osiguranja“ štiti vaš dom od štete koja može nastati usled požara, elementarne nepogode poput udara groma, oluje, grada, zemljotresa, poplave i bujice; potom od eksplozije, izliva vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva, loma stakala i instalacija, pada letelice, udara sopstvenog motornog vozila u osigurani građevinski objekat i drugih brojnih rizika iznenađenja… Ono najvažnije jeste da „Čuvar kuće“ čuva i članove domaćinstva od nezgode i odgovornosti.
Da li je veliko mesečno izdvajanje od oko 300 ili 550 dinara za osiguranje stana površine 50m2, u zavisnosti od brojnih rizika koji se mogu dogoditi? Šta svakog meseca možemo da kupimo za taj novac? Malo toga, tek neku sitnicu. U stvari, mnogo – jer osećaj sigurnosti nema cenu. Ništa nas ne može spasti od neprijatnih ili teških situacija, ali može nam pomoći da ih prebrodimo, ma kad se dogodile.
Osećaj sigurnosti nema cenu
U ekonomski nestabilnom vremenu donošenje odluka umnogome zavisi od finansijskog momenta i neretko, svima nama, zadaje glavobolje. Međutim, da li zaista možemo odrediti cenu za sigurnost svog doma i ukućana? Kompanija „Dunav osiguranje“ nastoji da afirmiše značaj i brojne pogodnosti koje sa sobom donosi osiguranje imovine. To potvrđuje i cenovni aspekt polise „Čuvar kuće“, koja je dostupna svima.
Ukoliko u sklopu osnovnog paketa „Čuvar kuće“ osigurate pomenuti stan površine 50m2 :– suma osiguranja za stambeni objekat po toj polisi iznosiće 3.000.000 dinara,– suma osiguranja za stvari u domaćinstvu 600.000 dinara, a visina premije oko 300 dinara mesečno.Uz sve ove pogodnosti, „Dunav osiguranje“ zainteresovanima nudi mogućnost da ugovore kratkoročno i dugoročno osiguranje.
Visina premije zavisi od vrednosti vaše imovine i površine stambenog objekta, uz moguće popuste i dodatne pogodnosti, a način plaćanja birate sami, u skladu sa svojim mogućnostima – može biti mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje.
Kliknite ovde da biste vest pročitali na sajtu Biznis i finansije

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Biznis i finansije. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala biznis24.rs, već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Biznis i finansije. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava – molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.

Kategorija članka:
Biznis

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *