jun 5, 2020
78 Pregledi
0 0

Traži se pedeset tehnoloških kompanija sa najbržim rastom

Objavio:

„Technology Fast 50 Central Europe” ima za cilj rangiranje tehnoloških kompanija sa najbržom stopom rasta prihoda u Centralnoj Evropi u poslednje četiri godine (2016-2019.). Pravo na učešće imaju sve kompanije iz tehnološkog i srodnih sektora – komunikacije, tehnologija zaštite životne sredine, finansijske tehnologije (fintech), IT (hardver i softver), zdravstvena zaštita, mediji i zabava.Konsultantsko-revizorska kompanija Deloitte započela je proces registracije za izbor tehnoloških kompanija sa najbržim rastom u Centralnoj Evropi. Projekat pod nazivom CE Technology Fast 50 se na području Centralne Evrope sprovodi već dvadeset jednu godinu.
Zvezde u usponu
U kategoriji Zvezde u usponu (Rising Stars), mogu da konkurišu mlade kompanije sa brzim rastom koje posluju manje od četiri godine, a najbolje se rangiraju na osnovu prosečnog rasta prihoda ostvarenih tokom poslednje tri godine. Kompanije moraju da ostvare godišnje prihode od minimum 30 hiljada evra u poslednje tri godine ( 2017 – 2019.).
Pedeset najbrže rastućih
Za plasman na Deloitte-ovu rang listu, 50 najbrže rastućih (Fast 50), kompanija mora da ostvari minimum 50 hiljada evra prihoda godišnje u prve tri godine koje se posmatraju (2016, 2017. i 2018.) i 100 hiljada evra u 2019. godini.
Ukoliko žele da se prijave za ovu kategoriju, proizvod i / ili usluga koju prodaju, odnosno pružaju kompanije mora imati uticaja na:
Kategorija „Impact Stars“
Ove godine u program je uvrštena i specijalna kategorija „Impact Stars”. Svi zainteresovani za ovu kategoriju moraće da popune dodatni upitnik. Ova kategorija prepoznaje kompaniju koja svojim proizvodom ili uslugom ima pozitivan uticaj na jedan od sledećih segmenata: društvo, poslovnu zajednicu, inovativnost, okolinu i različitost.
• podršku različitosti među zaposlenima i / ili rukovodiocima
• poslovnu zajednicu, okolinu i društvo
Da bi se prijavili na konkurs potrebno je da se registrujete na našoj veb stranici www.deloitte.com/cefast50. Ovde ćete saznati i više informacija o svim kriterijumima koje bi kompanije trebalo da ispune kako bi se plasirale na neku od pomenutih lista.
• razvoj jedinstvenih proizvoda i / ili usluga.
Kriterijumi za prijavu za „Technology Fast 50“ listu:
Sve kompanije koje učestvuju u programu i ispunjavaju kriterijume programa (ne samo one koje čine 50 najboljih) takođe će automatski biti nominovane za takmičenje za 500 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u EMEA regionu (Evropa/Bliski Istok/Afrika).
Ø Kompanija koja ulaže značajan deo prihoda u istraživanje i razvoj tehnologije.
Tehnološka kompanija, definisana na sledeći način:Ø Poseduje sopstvenu tehnologiju koja značajno doprinosi operativnim prihodima.
3. Da je sedište kompanije u jednoj od zemalja centralne Evrope (Srbija, Mađarska, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Litvanija, Makedonija, Estonija, Letonija, Češka Republika, Poljska, Rumunija, Slovačka, Bugarska, Moldavija ili Albanija).
2. Godišnji prihod u poslednje tri godine minimum 50.000 evra ( 2016, 2017. i 2018.) i u 2019. minimum 100.000 evra.
Uslovi za listu Zvezde u usponu su godišnji prihodi veći od 30 hiljada evra u poslednje tri godine.
4. Da kompanija nije u većinskom vlasništvu (više od 50%) neke druge kompanije.
Prethodne pobednike možete pogledati na www.deloitte.com/cefast50.
Proces registracije se završava 14. avgusta 2020. godine, a rang liste će biti objavljene 19. novembra 2020. godine.
Kliknite ovde da biste vest pročitali na sajtu Biznis i finansije

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Biznis i finansije. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala biznis24.rs, već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Biznis i finansije. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava – molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.

Kategorija članka:
Biznis

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *