apr 14, 2021
66 Pregledi
1 0

Hoću šunku, ali Zlatiborac!

Objavio:

Iako nam je poslednjih godinu dana distanciranja, izolacije, rada od kuće teško palo, jer nismo imali priliku za uobičajena druženja sa prijateljima i porodicom, koja su bila deo svakodnevne rutine, imali smo vremena da čitamo, slušamo, učimo, radimo na sebi i usavršimo svoje kulinarske sposobnosti. Kulinarski eksperimenti nisu jednostavni bez pouzdanih saveznika, ali uz Zlatiborac ideje dolaze same, a priprema obroka postaje pravo zadovoljstvo.Tradicija. Trpeza. Porodica. Prijatelji. Ove su nam stvari jako važne i to ne samo za vreme praznika. One su važan faktor naše svakodnevice. Zapravo, slobodno možemo reći, da balkanskim narodima, povod za druženje i nije toliko bitan jer se povod uvek lako nađe.
Zlatiborac kuvari poznati celoj SrbijiDoručak, ručak, večera, različiti obroci, različiti akteri. I Zlatiborac kao inspiracija dobrih ideja i kvalitetnog ukusa. Mladi glumci, Dragana Mićalović i Luka Raco otkrili su nam da, ukoliko želimo jedan dobar sendvič za dobro jutro, moramo malo i da se potrudimo. Oni nam daju ideju za jednostavan i brz obrok za kvalitetan početak dana.
Čak i da se ne snalazite najbolje u kuhinji, to vas ne treba brinuti, uz prave namernice sve je lakše jer priprema obroka postaje zabava i prilika za dobro druženje. U to se uverio i tim agencije Ovation BBDO pripremajući nastavak kampanje Hoću šunku, ali Zlatiborac! Zlatiborac nam otkriva novu dimenziju kuhinje, novu perspektivu pripeme obroka i novi povod za okupljanje sa porodicom i bliskim prijateljima.
Večera ili rani, ali baš rani doručak? Kako ko više preferira. Tijana Dapčević i Igor Lazić, bili su savršen kulinarski spoj, sa njima i Zlatiborac stišnjenom šunkom, ni jedna večera ne može teško da padne!
[embedded content] Plavi patlidžan, morate priznati da ne zvuči baš ukusno, pogotovo ako to treba da servirate klincima za ručak! Oni su ipak najveći kritičari kada je hrana u pitanju, ali zato su nam Marija i Strahinja Ćalović pokazali fenomenalan recept, kako i plavi patlidžan može da bude superukusan. Ako se pitate kako je to moguće, odgovor je jednostavan. Zlatiborac premium šunka.
[embedded content] ..a kao začin, tu je i par kadrova koji nisu imali šansu da upadnu u integralni video:
[embedded content] Izvor: Ovation BBDO
[embedded content]

Kliknite ovde da biste vest pročitali na sajtu Marketing mreža

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Marketing mreža. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala biznis24.rs, već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Marketing mreža. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava – molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.

Kategorija članka:
Marketing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *