jul 25, 2021
34 Pregledi
0 0

Takmičenje u kuvanju riblje čorbe na Apatinskim ribarskim večerima

Objavio:

,,Cela ova atmosfera je neka tajna i cela tradicija ribljeg paprikaša.Od dobre ribe,paprike,luka od soli i koliko se sipa vode,sve to utiče na dobar riblji paprikaš.,, rekao je Marijan Stanišić iz Apatina.
,,Nema velike tajne,zavisi od paprike i začina i od žirija , to je to.,, rekao je Dragan Prizinger iz Kupusine.
,,Bitno je da se riba dobro skuva,dovoljno je 15 minuta da se riba dobro skuva.,, rekao je Miloš Rakas iz Prigrevice.
,,Postoji poseban recept,a to je posebna paprika,posebne komšije koje čuvaju kotlić i posebno društvo koje je činilo ovu ekipu.,, rekao je Bojan Tomašević,pobednik ,,Zlatnog kotlića,,
Najuspešniji ove godine bio je Bojan Tomašević iz Apatina.
,,Čuvene Apatinske večeri su sjajne,nosim najlepše utiske,koje sam ikada imao prilikom ovakvih manifestacija i jako mi je drago što sam ponovo ovde. Neka svi budu srećni,živi,zdravi,mladi,da ima para,sreće,zadovoljstva i veselja i to je ono što čoveku pripada.,, poručio je pevač svim posetiocima u Apatinu.
Zvezda večeri bio je pevač Haris Džinović.

Tokom četiri dana manifestacije publika je uživala u bogatom zabavnom i kulturnom programu,a pored Harisa Džinovića ,koncert su održale i grupe ,,Crvena Jabuka,, ,,Dejan Petrović i Big Band,,,. poslednjeg dana manifestacije koncert za publiku održaće grupe ,,Dunavski biseri ,, i ,,Banda drvena,,.

Kliknite ovde da biste vest pročitali na sajtu RTV

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTVa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala biznis24.rs, već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTVa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava – molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.

Kategorija članka:
Vojvodina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *